versión en castellano

Benvinguts a CARQUINYOLIS, un espai pensat per a nens i adults, on els més petits disposen de tot el que necessiten per jugar, compartir i aprendre i als grans els permet gaudir del seu temps per aconseguir la conciliació familiar, laboral i personal.

A CARQUINYOLIS apliquem la nostra formació i experiència per assolir el desenvolupament afectiu i intel·lectual dels nens mitjançant un mètode educatiu propi, basat en respectar la llibertat dels infants i fomentar la seva creativitat a través de la interacció social amb la resta de companys.

Com a Centre de Suport Familiar atenem a nens de 0 a 12 anys en un horari molt ampli que va des de les 9 a les 20 hores amb la intenció de cobrir totes les seves necessitats bàsiques durant el temps que passen a CARQUINYOLIS. Les famílies, amb l’ajuda de les educadores del centre, són les que decideixen quina franja horària és la ideal segons les seves característiques.

Consulteu els nostres preus, les activitats i els serveis i no dubteu en passar-nos a veure quan ho desitgeu.

 

QUÉ Y POR QUÉ

Bienvenidos a CARQUINYOLIS, un espacio pensado para los niños y los adultos: donde los más pequeños disponen de todo lo que necesitan para jugar, compartir y aprender, y a los mayores les permite disfrutar de esas horas tan importantes para lograr la conciliación familiar, laboral o personal!

En CARQUINYOLIS aplicamos nuestra formación y experiencia para lograr el desarrollo afectivo e intelectual de los niños a través de un método educativo propio, basado en respetar la libertad de los pequeños y fomentar su creatividad a través de la interacción social con el resto de compañeros.

Como Centro de Apoyo Familiar atendemos a niños de 0 a 12 años en un horario muy amplio que va desde las 9 a las 20 horas con la intención de cubrir todas sus necesidades básicas durante el tiempo que pasen en Carquinyolis. Las familias, con ayuda de las educadoras del centro, son las que deciden qué franja horaria es la ideal según sus características.

Consulta nuestros precios, actividades y servicios y no dudes en pasar a vernos cuando quieras.